Targets, plattformer och klickerträning

Vill du lära dig klickerträning eller vill du utveckla det du redan kan om targets och plattformsträning på ett lättsamt roligt sätt för både dig och din hund? Vi fokuserar HUR vi tränar fram beteendet!

Target/plattformer är ett otroligt stort användningsområde: Vill du lära din hund * Springa till sin bur när det ringer på dörren eller som pausplats under träning?* Komma och sätta sig rätt i fotposition? * Stå fint för utställning? * Springa till en speciell punkt för lydnadsträning, rutan, framåtsändande? Träna rallylydnadspositioner freestyle eller HTM positioner? *Vidröra kontaktfält för agilityhunden? *Jakthund, springa långa sträckor mot en riktning, höger/vänster?  * Sitta kvar för nytta och nöje?  För noseworkhunden kan du lära in frysmarkering med target * Till vardags kan du lära hunden släcka och tända lampor , städa upp sina leksaker dvs släppa på ”target” osv.  Det är endast fantasin som sätter gränser för vad du kan lära in med targets och plattformer. Givetvis kombinerar vi även shaping och andra tekniker som behövs för bästa resultat.

Du själv väljer vilka beteenden Du vill träna!

Förkunskaper: hunden behöver ha grundlydnad.

Vi tränar en eller ett par hundar åt gången, de hundar som pausar stannar i bilarna/ alternativt inomhus i bur. Medtag motorvärmare och/eller kläder till din hund. Vid behov kommer vi att hålla en värmefläkt i träningsutrymmet.

Vi startar kursen med ca 1 h klickerteori fredag kväll kl 19, praktiskt: lö och sönd 10-12, Fundera gärna ut vad du vill träna vid denna kurs!

Maxantal hundar 6 st

Datum:  22-24 feb

Plats; Emkarbyvägen 858

22240 Hammarland

Kurspris 89 €

Denna kurs är fullsatt! 

Ditt namn (obligatorisk)

Din adress (obligatorisk)

Postnummer och ort (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt telefonnummer (obligatorisk)

Kursnamn (obligatorisk)

Hundens namn (obligatorisk)

Hundens ras (obligatorisk)

Hundens kön (obligatorisk)
 Tik Hane

Har du erfarenhet av klickerträning?
 Ja Nej

Vad vill du lära dig på kursen?

Ska hunden användas till något speciellt? (jakt, bruks, lydnad, spår, familjehund)

Har hunden haft några skador eller sjukdomar?

Har du specifika problem med hunden?

Jag accepterar följande avbeställningsvillkor: Anmälan till kurs/utbildning är bindande.

Jag accepterar följande ansvarsvillkor: Jag är själv ansvarig för att jag och min hund är tillräckligt försäkrade. Jag bekräftar att jag deltar på kursen på eget ansvar och att jag själv är ansvarig för eventuella skador som jag eller min hund orsakar.