Prova på tävlingslydnad

Funderar du på att börja med tävlingslydnad eller vill du träna tävlingsmässiga detaljer? Detta är en förberedande kurs för dig som vill gå tävlingslydnadskurs.

Kursen riktar sig främst till dig som saknar grundläggande kunskaper för tävlingslydnad eller om du vet att grunderna hos din hund är otillräckliga.

foto AK Dernsjö

Vi fokuserar på att lydnadsträningen ska vara väldigt roligt både för dig och din hund! Vi går igenom viktiga grunder, grundfärdigheter hos din hund och hur du kan träna små detaljer.

Kursen är i huvudsak praktisk men varvas naturligt med teori.  Som deltagare får du till stora delar fritt välja vad du själv vill träna på! Dvs. kan man även gå denna kurs som en grund för annan kurs eller om du bara vill ha en hund som är extra duktig till vardags .

Instruktören har gått kurser och lektioner för stora kända namn inom tävlingslydnad med topplaceringar inom  Världseliten bl a Elitlydnadssatsning för Maria Brandel, flertal lektioner och kurser för Nina Svartberg, Kent Svartberg,  Siw Svendsen, Ann Dhalin mfl. Instruktören har tävlat upp i segrarklass med tre olika hundar. För närvarande en ung bordercollie som börjat klättra upp i klasserna.

År 2020

Datum: Gör intresseanmälan för denna kurs, datum ej fastställt.   5 lektioner ca 5 h .  Tiden kan variera ngt beroende av antal deltagare.

Pris: 95 € inkl moms

Ditt namn (obligatorisk)

Din adress (obligatorisk)

Postnummer och ort (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt telefonnummer (obligatorisk)

Kursnamn (obligatorisk)

Hundens namn (obligatorisk)

Hundens ras (obligatorisk)

Hundens kön (obligatorisk)
 Tik Hane

Har du erfarenhet av klickerträning?
 Ja Nej

Vad vill du lära dig på kursen?

Ska hunden användas till något speciellt? (jakt, bruks, lydnad, spår, familjehund)

Har hunden haft några skador eller sjukdomar?

Har du specifika problem med hunden?

Jag accepterar följande avbeställningsvillkor: Anmälan till kurs/utbildning är bindande. Vid förhinder har jag själv rätt att sälja min avbokade plats till annan deltagare som är på lämplig nivå för kursen.

Jag accepterar följande ansvarsvillkor: Jag är själv ansvarig för att jag och min hund är tillräckligt försäkrade. Jag bekräftar att jag deltar på kursen på eget ansvar och att jag själv är ansvarig för eventuella skador som jag eller min hund orsakar.