Sök med flying systemsök

Sökkurs med flying, dvs sökträning för hund som ska söka gömda människor som hobby eller seriös träning, tävling eller kanske räddningssök?

Vill du få hjälp att komma väl igång med riktigt bra sökträning?  Eller vill du kanske bara ha några härliga träningsdagar med din hund i skogen?

Lär dig hur du använder klickerträningens grunder till att få snabb framgång i träningen.
Undervisningen anpassas efter varje ekipages nivå och behov. Därmed är både nybörjare och mer erfarna ekipage välkomna på kursen.

tonyoeffi

Det är en fördel att deltagarna har någon kännedom om klickerträningens grunder innan kursen ( för dig som är nybörjare rekommenderas att du hör av dig till instruktören i god tid innan kursstart ). En del av kursens upplägg att deltagarna hjälper varandra vilket också är en fördel då man lär sig hur man kan jobba med olika hundar.

Denna kurs handlar inte om tävlingsregler i sök men träningen är tävlingsanpassad.

Förkunskapskrav: klickergrundkurs eller motsvarande. Kursen är teoretisk och praktisk då  den riktar sig till  dem som inte tränat sök tidigare samt till dem som  har tidigare sökerfarenhet men nu vill lära sig träna sök med ”klickertänk” .

Datum ( ej inplanerad kurs men skicka intresseanmälan om du vill gå denna kurs) Helg fm, lö-sön . Tiden kan variera ngt beroende av antal deltagare.

Medtag: Fika. Gärna ryggsäck med stol el. liknande eftersom vi kommer att vara ute under den praktiska delen. Anteckningsmaterial kan även vara bra att ta med. Vid kraftigt oväder kan vi detaljträna inomhus. teorin hålls inomhus. Kläder efter väder. Filt med till hunden om du behöver ta in den på teorin etc. Självklart ska du ha med dig klicker och fantastiska belöningar till din hund, både godis och leksaker!

11741697_10204365403681723_476617600_n

För den som vill delta heldagar och planera lunchen finns tillgång till micro, vattenkokare och kaffekokare!

Kursplats: fasta Åland

Kurspris 89 €

OBS! Anmäl via anmälningsformuläret  Vid frågor: canismaria@aland.net el  tfn 0457 3429 407

Ditt namn (obligatorisk)

Din adress (obligatorisk)

Postnummer och ort (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt telefonnummer (obligatorisk)

Kursnamn (obligatorisk)

Hundens namn (obligatorisk)

Hundens ras (obligatorisk)

Hundens kön (obligatorisk)
 Tik Hane

Har du erfarenhet av klickerträning?
 Ja Nej

Vad vill du lära dig på kursen?

Ska hunden användas till något speciellt? (jakt, bruks, lydnad, spår, familjehund)

Har hunden haft några skador eller sjukdomar?

Har du specifika problem med hunden?

Jag accepterar följande avbeställningsvillkor: Anmälan till kurs/utbildning är bindande. Vid förhinder har jag själv rätt att sälja min avbokade plats till annan deltagare som är på lämplig nivå för kursen.

Jag accepterar följande ansvarsvillkor: Jag är själv ansvarig för att jag och min hund är tillräckligt försäkrade. Jag bekräftar att jag deltar på kursen på eget ansvar och att jag själv är ansvarig för eventuella skador som jag eller min hund orsakar.