Apportering för alla

Oberoende av hundras kan du lära din hund apportera! Vill du lära din hund hämta föremål och lägga dem i din hand? Hämta tidningen eller bollen? Vill du lära din hund en exakt apportering inför tävling?

nellymrödapport

Filmer på apportering:

*    Apportering Nellyvalp

*   Träning av att hålla apporten stilla trots störningar, vuxen hund

Har du problem med avlämningar ? Biter hunden på apporten? Vill den inte lyfta? Inte hämta? Vill du lära din hund ta metall eller träföremål? Lägga i handen? Hålla och sitta still? Vill du lära din hund plocka upp sina egna leksaker eller lägga tvätt i maskinen? Frågorna om apporteringens olika delar är många.

Du kan välja att ta med egna föremål, även vilt om du vill.

nellyappfjäderdummy

Vi jobbar plockar isär apporteringen så hunden lär sig  varje del för sig så du senare ska kunna koppla ihop och få en djupinlärning i hur man kan göra. Du får jobba med targethand, omvänt lockande, shaping osv – allt för att du ska få en perfekt apportering!

Hundras spelar ingen roll, denna kurs passar lika bra en sällskapshund som en tävlingshund!

Datum: Kursen startar då tillräckligt många anmält intresse. 4  lektioner, tiden kan justeras beroende av antal deltagare. Anmäl intresse via anmälningsblanketten om du vill gå denna kurs! Återkommer med datum.

Pris: 90  € inkl moms 

Anmälan:

Ditt namn (obligatorisk)

Din adress (obligatorisk)

Postnummer och ort (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt telefonnummer (obligatorisk)

Kursnamn (obligatorisk)

Hundens namn (obligatorisk)

Hundens ras (obligatorisk)

Hundens kön (obligatorisk)
 Tik Hane

Har du erfarenhet av klickerträning?
 Ja Nej

Vad vill du lära dig på kursen?

Ska hunden användas till något speciellt? (jakt, bruks, lydnad, spår, familjehund)

Har hunden haft några skador eller sjukdomar?

Har du specifika problem med hunden?

Jag accepterar följande avbeställningsvillkor: Anmälan till kurs/utbildning är bindande. Vid förhinder har jag själv rätt att sälja min avbokade plats till annan deltagare som är på lämplig nivå för kursen.

Jag accepterar följande ansvarsvillkor: Jag är själv ansvarig för att jag och min hund är tillräckligt försäkrade. Jag bekräftar att jag deltar på kursen på eget ansvar och att jag själv är ansvarig för eventuella skador som jag eller min hund orsakar.