Rallylydnad avancerad

Förkunskapskrav för ekipage med hund: lägst nybörjarkurs eller motsvarande Observatörsplatser erbjuds så även du som är på nybörjarnivå kan ta del av kursen!

Instruktörens egen presentation: Jag heter Mikaela Lindqvist och håller på med rallylydnad, lydnad och agility med egna hundar. Jag är finsk rallylydnads överdomare. Med egna hundar har jag deltagit flera gånger i rallylydnads FM och även klarat oss till finalen. Med min phalène har vi deltagit i agility FM och klarar oss till finalen. Mina tävlingshundar har varit dvärgtax, dvärgschnauzer, labrador, phalène, papillon, malinois och bordercollie. Som instruktör tycker jag att det är viktigt att utgå från varje ekipage för att få fram deras fulla potential. Jag vill se ett balanserat samarbete i ekipaget, där det syns den tekniska färdigheten och glädjen av att få arbeta tillsammans både hos förare och hund. Under denna kurs går vi igenom svåra kombinationer som ofta ses inom rallyn samt får ni fråga om era egna bekymmer angående moment. Vi kan nog tillsammans lösa problemen. Välkomna! Mikaela

Datum 4 okt em – kväll. Boka datumet! Mer information meddelas senare. Platser med hund: anmälan kommer att stängs 6 v innan kursen. Observera strikt bindande anmälan. Vid sjukdom/förhinder kan man själv sälja sin plats vidare.

Observatörsplatser kommer att finnas, för dessa stängs anmälan en vecka innan.

Plats: Vestmyra Hundsporthall Hammarland