Tävlingslydnad ”helg”

Tävlingslydnadskurs

Kursen riktar sig främst till dig som har grundläggande kunskaper hos din hund och tävlar eller vill börja tävla i de lägre klasserna.   

foto AK Dernsjö

Vi fokuserar på att lydnadsträningen ska vara väldigt roligt både för dig och din hund! Vi går igenom grundfärdigheter hos din hund, hur du kan träna allt från små detaljer till moment  så att du har en bra start. För de som kommit längre kommer vi även att kvalitetssäkra beteenden för att du på tävling ska klara svåra situationer. Genom att använda riktig belöningsbaserad träning eller som jag kallar det: ”klickertänk” i träningen får du en glad hund som älskar att träna lydnad!

Kursen är praktisk men varvas naturligt med teori .  Som deltagare får du till stora delar fritt välja vad du själv vill träna på inom de lägre klassernas moment!

Instruktören har gått kurser och lektioner för stora kända namn inom tävlingslydnad med topplaceringar inom  Världseliten bl a Elitlydnadssatsning för Maria Brandel, Nina Svartberg, Kent Svartberg,  Siw Svendsen, Anne Dhalin, Michelle Holmlund mfl. Instruktören har tävlat upp i segrarklass med tre olika hundar. Just nu en bordercollie som börjar klättra i klasserna.

År 2024

Datum:  ej bestämt. Lämna intresseanmälan för denna kurs!  Totalt ca 5 lektioner a 50 min. Tiden kan variera ngt beroende av antal deltagare.

Pris: 99,90 € inkl moms