Problem: Hund eller människomöten, fortsättning

Denna träningsgrupp passar dig som gått MINST en hundmöteskurs/problembeteendekurs  vid Hundinstitutet, alternativt privatlektioner med samma träningsmetoder

hundmotennellyo

Dessa träningar är i första hand tänkta för dig som vet hur ska träna men behöver arrangerad mängdträning/ behöver fortsatt stöd för att göra ytterligare framsteg eller för att underhålla rätt beteendemönster. Dessa träffar passar även dig som har problem med möten av främmande människor. Vi träffas vid olika platser och tränar praktiska hundmöten på den nivå du och din hund klarar av för att successiv bygga upp och förbättra din hunds beteende till de önskvärda. 

 

Datum:

 

Varje tillfälle består av instruktörsledd träning på max 1 h 15 min men tiden kan justeras beroende av antal deltagare och typ av problem som dyker upp (dvs totalt 5 h lärarledd träning). Efter varje kurstillfälle är tanken att deltagarna själva arrangerar ytterligare något möte så att ni även kommer igång med egen träning och samtidigt kan hjälpa varandra på plats. Dvs bestämmer ni tillsammans om hur länge ni vill träna per gång. Detta koncept fungerar samtidigt som prissänkning av kursen då det är färre lärarledda h  ( normalt 145 € ) Om det känns för svårt utan direkt handledning av instruktör så rekommenderas privatlektioner innan denna kurs.

Plats: minst två olika platser, bestäms efter anmälningar

Kurskostnad 95 € inkl moms.

Instruktör: Maria Söderlund