Inkallning

Denna kurs passar både nybörjaren och även dig som redan har en bra inkallning men vill avancera och lägga in svårigheter. Att ha en fungerande inkallning där din hund vänder omedelbart och kommer i full fart ser inte bara häftigt ut utan handlar om säkerhet. Säkerhet för din hund, för andra hundar och djur, för dig och för andra människor.

Under inkallningskursen tränar vi med att trappa upp utmaningarna för hunden successivt. Nu kommer du att få träna på rejält stora områden som ändå är inhägnade, bild ovan från platsen vi kommer att träna på.

maria-1-4foto AK Dernsjö

Exempelvis tränar vi med ”störande” hund, olika djurdofter, ”konstgjorda djur” som passerar i samband med inkallningen ; ).  Vi tränar för att hunden ska välja dig i alla lägen.

1514943_790700171000099_2860258262812131238_n

Som på de andra kurserna ligger huvudfokus på att lära ägaren rätt träningsteknik. Du kommer att lära dig träningsprinciper som gör att du självständigt kan fortsätta träningen efter kursen. 

Pris : 90 €

År 2020:

Inkallningskurs nr 2 Helg: 16-17 maj kl 10-  ca 13  bägge dagar, tiden kan justeras beroende på antal deltagare/nivå. FULLSATT!!!

Plats: Geta

Inkallningskurs nr 3. Fredag  29 maj kl 19-21. Lördag kl 10-14 ( lördag: medtag enkel  lunch, vi äter utomhus) . Återkommer om plats: Geta eller Hammarland

Anmäl via anmälningsformuläret

Ditt namn (obligatorisk)

Din adress (obligatorisk)

Postnummer och ort (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt telefonnummer (obligatorisk)

Kursnamn (obligatorisk)

Hundens namn (obligatorisk)

Hundens ras (obligatorisk)

Hundens kön (obligatorisk)
 Tik Hane

Har du erfarenhet av klickerträning?
 Ja Nej

Vad vill du lära dig på kursen?

Ska hunden användas till något speciellt? (jakt, bruks, lydnad, spår, familjehund)

Har hunden haft några skador eller sjukdomar?

Har du specifika problem med hunden?

Jag accepterar följande avbeställningsvillkor: Anmälan till kurs/utbildning är bindande. Vid förhinder har jag själv rätt att sälja min avbokade plats till annan deltagare som är på lämplig nivå för kursen.

Jag accepterar följande ansvarsvillkor: Jag är själv ansvarig för att jag och min hund är tillräckligt försäkrade. Jag bekräftar att jag deltar på kursen på eget ansvar och att jag själv är ansvarig för eventuella skador som jag eller min hund orsakar.