Kantarellsökskurs

Kurs i kantarellsök med hund!

Vill du börja leta kantareller tillsammans med din hund? Detta blir en helgkurs för både nybörjare och hundar som kanske tidigare gått kurs men behöver uppdateras i kantarellsök. Vi startar med lite teori och praktisk träning fredag kväll i Hammarland, Hundinstitutets plan eller garage ( beroende av väder). Lördag -söndag planerar vi att träna ute vid naturlig miljö, plats meddelas senare ( inom fasta Åland).  Kursen går ut på att lära hunden hitta utplacerade kantareller och ni får verktygen att lära hunden hitta dem i kantarellskogen.

Instruktören har utbildat specialsökshund, certifierad Noseworkinstruktör av SNWK, Klickerinstruktör Canis, jobbat med tjänstehund inom specialsök mm.

Förkunskaper: grundlydnad, även valpar från lägst 12 v. välkomna!

År 2019

Datum:  13 sept, 14 sept och 15 sept. Fredag kl 18 – ca 19,30 Lördag och söndag från 10-ca 12,15 bägge dagar. Totalt ca 6 h kurs

89 €

Anmälan för kursen:

Ditt namn (obligatorisk)

Din adress (obligatorisk)

Postnummer och ort (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt telefonnummer (obligatorisk)

Kursnamn (obligatorisk)

Hundens namn (obligatorisk)

Hundens ras (obligatorisk)

Hundens kön (obligatorisk)
 Tik Hane

Har du erfarenhet av klickerträning?
 Ja Nej

Vad vill du lära dig på kursen?

Ska hunden användas till något speciellt? (jakt, bruks, lydnad, spår, familjehund)

Har hunden haft några skador eller sjukdomar?

Har du specifika problem med hunden?

Jag accepterar följande avbeställningsvillkor: Anmälan till kurs/utbildning är bindande. Vid förhinder har jag själv rätt att sälja min avbokade plats till annan deltagare som är på lämplig nivå för kursen.

Jag accepterar följande ansvarsvillkor: Jag är själv ansvarig för att jag och min hund är tillräckligt försäkrade. Jag bekräftar att jag deltar på kursen på eget ansvar och att jag själv är ansvarig för eventuella skador som jag eller min hund orsakar.