Problem: Hund eller människomöten, fortsättning

Denna träningsgrupp passar dig som gått MINST en hundmöteskurs/problembeteendekurs  vid Hundinstitutet, alternativt privatlektioner med samma träningsmetoder

hundmotennellyo

Dessa träningar är i första hand tänkta för dig som vet hur ska träna men behöver arrangerad mängdträning/ behöver fortsatt stöd för att göra ytterligare framsteg eller för att underhålla rätt beteendemönster. Dessa träffar passar även dig som har problem med möten av främmande människor. Vi träffas vid olika platser och tränar praktiska hundmöten på den nivå du och din hund klarar av för att successiv bygga upp och förbättra din hunds beteende till de önskvärda. 

 

Datum:

Lördag 27/4 kl 13-15

7/5 från kl 18,30

14/5 kl  18,30

21/5 kl 18,30

28/5 kl 18,30

Vardagkvällarna siktar vi på ca 1,5 h träning per tillfälle men tiden kan justeras beroende av antal deltagare och typ av problem som dyker upp. Max 2 h per tillfälle.

Kurskostnad 145 € inkl moms.

Instruktör: Maria Söderlund

Ditt namn (obligatorisk)

Din adress (obligatorisk)

Postnummer och ort (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt telefonnummer (obligatorisk)

Kursnamn (obligatorisk)

Hundens namn (obligatorisk)

Hundens ras (obligatorisk)

Hundens kön (obligatorisk)
 Tik Hane

Har du erfarenhet av klickerträning?
 Ja Nej

Vad vill du lära dig på kursen?

Ska hunden användas till något speciellt? (jakt, bruks, lydnad, spår, familjehund)

Har hunden haft några skador eller sjukdomar?

Har du specifika problem med hunden?

Jag accepterar följande avbeställningsvillkor: Anmälan till kurs/utbildning är bindande. Vid förhinder har jag själv rätt att sälja min avbokade plats till annan deltagare som är på lämplig nivå för kursen.

Jag accepterar följande ansvarsvillkor: Jag är själv ansvarig för att jag och min hund är tillräckligt försäkrade. Jag bekräftar att jag deltar på kursen på eget ansvar och att jag själv är ansvarig för eventuella skador som jag eller min hund orsakar.