Klickerkurs

Klickerträning kallar jag effektiv hundträning. Själva klickern är bara en liten del av vad du behöver kunna för att verkligen förstå klickerträning, det är ett väldigt stort ämne!  Klickerträningen gör din hund till en “inlärningsmaskin” som älskar att träna och lära sig nya saker, det har du glädje av resten av hundens liv. Klickerträning kan du använda oavsett vilken eventuella tävlingsgren du har tänkt satsa på!

 På kursen lär du dig HUR klickerträning fungerar för ett optimalt lyckande och VARFÖR du tränar med de olika teknikerna, vi pratar även om fördelar och nackdelar.  I praktisk träning får du själv välja vilka grunder du vill jobba med din hund, ex vardagslydnadsmoment eller grunder/moment med sikte på tävling.  Du får lära dig bl a targetträning och shejping på den nivå du önskar!

Det viktigaste med kursen är inte vad hunden lär sig utan vad DU lär dig. Vårt mål är att du ska lära dig principer för effektiv klickerträning så du klarar av att lösa nya utmaningar även efter kursen. En bra kurs är den bästa investeringen du kan göra i ditt hundägande. 

I samband med kursen rekommenderar vi att du köper eller lånar kurslitteratur (finns på bibliotek samt att beställa vid adlibris och Canis): Klickerträning för din hund, utgiven av Canis.


Kurspris; 145 € med hund, 80 € observatör utan hund, familjemedlem 20 € 

  

2020 Helgkurs, 22/5 kväll, 23-24/5 dagtid:  Totalt ca 7,5-8 h kurs  Fredag kväll 18,30 ( endast teori utan hund på fredagen)ca 1,5 h. Praktiskt: lördag och söndag kl 12, ca 3 h/dag. Tiden kan justeras beroende av antal deltagare.

Max 6 deltagare på denna kurs

Frågor:;Tfn 0457 3429 407 

Ditt namn (obligatorisk)

Din adress (obligatorisk)

Postnummer och ort (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt telefonnummer (obligatorisk)

Kursnamn (obligatorisk)

Hundens namn (obligatorisk)

Hundens ras (obligatorisk)

Hundens kön (obligatorisk)
 Tik Hane

Har du erfarenhet av klickerträning?
 Ja Nej

Vad vill du lära dig på kursen?

Ska hunden användas till något speciellt? (jakt, bruks, lydnad, spår, familjehund)

Har hunden haft några skador eller sjukdomar?

Har du specifika problem med hunden?

Jag accepterar följande avbeställningsvillkor: Anmälan till kurs/utbildning är bindande. Vid förhinder har jag själv rätt att sälja min avbokade plats till annan deltagare som är på lämplig nivå för kursen.

Jag accepterar följande ansvarsvillkor: Jag är själv ansvarig för att jag och min hund är tillräckligt försäkrade. Jag bekräftar att jag deltar på kursen på eget ansvar och att jag själv är ansvarig för eventuella skador som jag eller min hund orsakar.