Privatlektioner o. paket

Jag erbjuder privatlektioner och privatlektionspaket efter Ditt önskemål.

freestylevicky

Du kan välja vad Du vill: tävlingslydnad, valpträning, trickträning, vardagslydnad, agilitygrunder, problemhundsträning, utställningsträning,  klickerträning, nosework etc . Det går även bra att komma som hel familj då man skaffat hem en valp. Vill du veta mer om vilka områden jag är specialiserad inom kan du gå in på sidan: Om mig.

Priset per enskild lektion är 46 € inkl moms per h.

Vill man boka 4 ggr är priset 160 € inkl moms dvs innehåller de totalt 4 h träning. Vi bokar in dem när det passar. Privatlektionerna gäller ett ekipage, undantag familj då man kan komma fler samtidigt.  Boka alla gånger samtidigt. De behöver tas ut inom en 2 mån period för att inte förfalla.

Sker träningen på något annat ställe än vid Hundinstitutet, Emkarbyvägen 858, Hammarland Åland så tillkommer körersättning och ev. lokalhyra.

traningsplancanisaland

Problembeteenden: Priset per enskild lektion är 58 € per h  inkl moms 

Handlar det om problembeteenden som ex rädslor, vaktande, mötesproblem etc. är priset på 4 ggr paket 200 € inkl moms. Då kan man välja: ett hembesök (inom fasta Åland) eller filmning och analysering av beteenden. Statisthundar och ev. statistmänniskor behöver ofta bokas in för denna typ av träning. Totala antalet timmar är 4 h.

 

Anmälan:

Ditt namn (obligatorisk)

Din adress (obligatorisk)

Postnummer och ort (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt telefonnummer (obligatorisk)

Kursnamn (obligatorisk)

Hundens namn (obligatorisk)

Hundens ras (obligatorisk)

Hundens kön (obligatorisk)
 Tik Hane

Har du erfarenhet av klickerträning?
 Ja Nej

Vad vill du lära dig på kursen?

Ska hunden användas till något speciellt? (jakt, bruks, lydnad, spår, familjehund)

Har hunden haft några skador eller sjukdomar?

Har du specifika problem med hunden?

Jag accepterar följande avbeställningsvillkor: Anmälan till kurs/utbildning är bindande. Vid förhinder har jag själv rätt att sälja min avbokade plats till annan deltagare som är på lämplig nivå för kursen.

Jag accepterar följande ansvarsvillkor: Jag är själv ansvarig för att jag och min hund är tillräckligt försäkrade. Jag bekräftar att jag deltar på kursen på eget ansvar och att jag själv är ansvarig för eventuella skador som jag eller min hund orsakar.