Vestmyra hundhall

Hyr Vestmyra Hundhall för Din egen träning eller varför inte, samla ihop träningsgrupp! Inget medlemskap behövs! 

PS! Vi planerar att hålla öppet inom kort!

Allt är ännu inte klart men vi startar uthyrningen redan nu.

Vi tar emot Friskvårdskuponger för motion: Friskvård.ax samt ÅHS

Vill du som företag, privatperson, förening eller klubb hålla kurser? Privatlektioner? Tävlingar: officiella eller inofficiella i Vestmyra Hundhall? Kontakta oss för offert! 

Vi kommer att lägga in ett automatiskt system för bokning men just nu tar vi emot bokningar per tfn SMS eller via messenger: Maria Söderlund tfn 0457 3429 407. Meddela: förnamn, efternamn, adress, e-post, tfn nr och ge några önskemål om tider, så återkommer vi till dig inom kort!

Fastighetsägare är Maria och Patrik Söderlund.

Agility

Hallens underlag fungerar för allround hundträning.   Under april har många hundar testat mattan för agility! Det vi kan konstatera redan nu är att mattan funkat UTMÄRKT som den är i dagsläget för agility med små hundar till medelstora. För träning av snabb agility med stora snabba hundar och snäva svänga ombeds du att vänta tills mattan är klar.  Den ska ännu fyllas för optimal funktion. Självklart går det bra att testa mattan redan nu med alla typer av hundar om man ”kör” lugnt med mjuka svängar! De personer som testat springa på underlaget säger att det känns väldigt bra! Mattan består av konstgräs samt mjuk underlagspad.

Till förfogande för agility finns just nu: 

  • 6 st hopp 
  • Tunnel, tunnelsäckar 
  • Slalom 

Fler hinder på kommande efterhand.

För brukshundar och lydnad

Detta hopp finns i justerbar höjd. 

Apporter och koner finns att låna i våra hyllor.

Nosework och specialsök

Hundinstitutet förbehåller sig rätten att hålla alla typer av Noseworkträning och Specialsök.  Detta för att alla som hyr hallen inte ska behöva vara oroliga för kvarglömda gömmor eller tappat hydrolat vilket kan ställa till markeringar av källor man inte känner till.  

Rallylydnad

Lätta skylthållare av plast

Tävlingslydnad

Koner, hopphinder och apporter