Fotgående för rallylydnad

Oavsett vilken gren du tävlar i har du stor nytta av ett riktigt bra fotgående ! Denna kurs fokuserar vi på fotgåendet till Rallylydnad.  Vi anpassar övningarna och noggrannheten till ekipaget!

Har din hund rätt position? Hänger hunden med dig långa raka sträckor utan att tappa fokus trots att du inte har godis i handen? Vad händer i svängarna?  Vad händer när du utför moment?  Klarar hunden störningar som ex. andra hundars dofter på marken? Kan hunden fokusera långa stunder stillasittande som startpositionen?  Vad händer efter utförda moment, orkar hunden hänga med eller går huden för långt framför ?  Fotgåendet handlar inte bara om ett beteende utan många beteenden som  behöver sammankopplas för att bli pålitliga och exakta. Vi plockar isär delar efter behov.

Datum ej bestämt, gör intresseanmälan för denna kurs

99,90 € inkl moms/ 5 lektioner a 50 min

Instruktören: klickertränare och instruktör av Canis, Norge.  Satsat på tävlingslydnad sedan 2008 med olika hundraser.  Har man ett stabilt fotgående blir rallylydnaden en enkel dans!  Instruktören har gått kurser för en massiv samling kända namn inom tävlingslydnadsvärlden bl a inom världseliten i lydnadsporten.  Lite mer information hittar du på fliken:  Om mig

Dautm: lämna intresseanmälan för denna kurs!