Tävlingslydnad

Tävlingslydnadskurs

Kursen riktar sig främst till dig som har grundläggande kunskaper hos din hund och tävlar eller vill börja tävla i de lägre klasserna. Saknar din hund grunder för tävlingslydnad rekommenderas att du först går kursen med grundträning för tävlingslydnad. ( se : Sikte på tävlingslydnad) 

foto AK Dernsjö

Vi fokuserar på att lydnadsträningen ska vara väldigt roligt både för dig och din hund! Vi går igenom grundfärdigheter hos din hund, hur du kan träna allt från små detaljer till hela moment och att kedja ihop fler moment så att du har en bra start. För de som kommit längre kommer vi även att kvalitetssäkra beteenden för att du på tävling ska klara svåra situationer. Genom att använda riktig belöningsbaserad träning eller som jag kallar det: ”klickertänk” i träningen får du en glad hund som älskar att träna lydnad!

Kursen är praktisk men varvas naturligt med teori .  Som deltagare får du till stora delar fritt välja vad du själv vill träna på!

Instruktören har gått kurser och lektioner för stora kända namn inom tävlingslydnad med topplaceringar inom  Världseliten bl a Elitlydnadssatsning för Maria Brandel, flertal lektioner och kurser för Nina Svartberg, Kent Svartberg,  Siw Svendsen, Anne Dhalin mfl. Instruktören har tävlat upp i segrarklass med tre olika hundar. Just nu en bordercollie som börjar klättra i klasserna.

År 2020

Datum: Gör intresseanmälan för denna kurs, datum ej fastställt.   5 lektioner ca 5 h .  Tiden kan variera ngt beroende av antal deltagare.

Pris: 95 € inkl moms

Ditt namn (obligatorisk)

Din adress (obligatorisk)

Postnummer och ort (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt telefonnummer (obligatorisk)

Kursnamn (obligatorisk)

Hundens namn (obligatorisk)

Hundens ras (obligatorisk)

Hundens kön (obligatorisk)
 Tik Hane

Har du erfarenhet av klickerträning?
 Ja Nej

Vad vill du lära dig på kursen?

Ska hunden användas till något speciellt? (jakt, bruks, lydnad, spår, familjehund)

Har hunden haft några skador eller sjukdomar?

Har du specifika problem med hunden?

Jag accepterar följande avbeställningsvillkor: Anmälan till kurs/utbildning är bindande. Vid förhinder har jag själv rätt att sälja min avbokade plats till annan deltagare som är på lämplig nivå för kursen.

Jag accepterar följande ansvarsvillkor: Jag är själv ansvarig för att jag och min hund är tillräckligt försäkrade. Jag bekräftar att jag deltar på kursen på eget ansvar och att jag själv är ansvarig för eventuella skador som jag eller min hund orsakar.