Valpkurs ”start”, vardagslydnad

Vill du få hjälp med träning av din valp för vardagslydnad?  

nellyhuvud

Här tränar vi grunder för vad en  familjehund behöver till vardags. Vi jobbar  i huvudsak praktiskt: med att gå fint i koppel, sitt, inkallning, hälsa fint och att vänta på “varsågod”. Social träning med andra hundar är också en viktig del.  Det viktigaste med kursen är emellertid inte vad hunden lär sig utan vad DU lär dig. 

 Lämplig för hundar av alla raser. Förkunskaper krävs ej.  Rek ålder: från 3 mån- 10 mån. Kurstiden kan anpassas till deltagarantal men i regel ca 5 h totalt.  

Kurspris:  90 € med hund, familjemedlem: 20 €,  övrig observatör 50 € utan hund  

Ovan garageutrymmet för hundträning

 

Aktuella kursstarter:

År 2020

  Vi tränar främst utomhus i inhägnad plan. Vid behov hålls kurserna i svalt garage.

1. Startkurs, grunder för valpar/unghundar. Vid behov delvis inomhus (garage). Datum: 7/4, 14/4,21/4,28/4 och 5/5  kl 18,30.  5 ggr ca 1h  OBS ! Denna kurs är fullsatt! Anmäl dig som reserv eller se följande kurs:

2. Startkurs, grunder för valpar/unghundar. Vid behov delvis inomhus (garage).   Start: 5/5 ( obs! första tillfället kl 19,30!) Övriga datum från kl 18,30: 7/5,12/5,14/5 och 19/5.  5 ggr ca 1 h

3. Startkurs, grunder för valpar/unghundar. Vid behov delvis inomhus (garage). Datum: 1/6, 4/6 och 8/6  Preliminär starttid kl 18,30.  3 ggr, totalt ca 5 h . 1 h första tillfället och två h de följande. Självklart pausar vi då kurstiden är två h. 

Frågor: Tfn 0457 3429 407

Anmälan till utsatt kurs med datum och tider är bindande. Vill du gå kurs senare? Anmäl dig i kö till kommande kurs

 

Ditt namn (obligatorisk)

Din adress (obligatorisk)

Postnummer och ort (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt telefonnummer (obligatorisk)

Kursnamn (obligatorisk)

Hundens namn (obligatorisk)

Hundens ras (obligatorisk)

Hundens kön (obligatorisk)
 Tik Hane

Har du erfarenhet av klickerträning?
 Ja Nej

Vad vill du lära dig på kursen?

Ska hunden användas till något speciellt? (jakt, bruks, lydnad, spår, familjehund)

Har hunden haft några skador eller sjukdomar?

Har du specifika problem med hunden?

Jag accepterar följande avbeställningsvillkor: Anmälan till kurs/utbildning är bindande. Vid förhinder har jag själv rätt att sälja min avbokade plats till annan deltagare som är på lämplig nivå för kursen.

Jag accepterar följande ansvarsvillkor: Jag är själv ansvarig för att jag och min hund är tillräckligt försäkrade. Jag bekräftar att jag deltar på kursen på eget ansvar och att jag själv är ansvarig för eventuella skador som jag eller min hund orsakar.